Ignasi Gracia Blanco (Nacho)  –  09 Gener 1974  –  Barcelona

Inicia el seu camí en solitari com a Dissenyador Gràfic i Director d’Art l’any 2002, després de graduar-se a l’Escola de Disseny Elisava i treballar en un parell estudis de disseny, on aprèn el ritme que la professió requereix i el tracte amb els clients i proveïdors.

Fixa la seva atenció en el sector de l’arquitectura de marca i tot el que té relació amb la identitat i la imatge corporativa però, ja en 2002, començarà una col·laboració, que durarà sis anys, amb una editorial especialitzada en interiorisme i arquitectura. Actualment encara dissenya projectes d’aquest estil per altres segells i particulars.

L’any 2007 crea i dirigeix TRAMA estudi gràfic SCP, on du a terme projectes de comunicació de tota mena intervenint des de l’estratègia inicial fins a la producció final d’aquests.

El 2009, després de cursar un MBA específic per empreses de comunicació en l’UPF i de reestructurar l’estudi, canvia el seu nom comercial per TRAMA-GROUP. Des d’aquest moment es fa evident una millora en la recerca de la màxima creativitat i qualitat en els seus encàrrecs. Aquesta voluntat d’excel·lència ja no l’abandonarà mai. Introdueix el Disseny Web, les XXSS, el Packaging i la il·lustració, a càrrec de la seva dona Cris Tarradas, en el seu treball diari.

L’any 2016, havent creat i participat en altres negocis on el disseny sempre hi ha estat present, decideix posar fi a la societat i recuperar aquell estil de treball on disposa de més temps per fixar-se amb els detalls i cuidar més al client habitual i fidel.

A dia d’avui, segueix gaudint dels nous projectes amb la mateixa il·lusió i professionalitat que el caracteritza sota les seves inicials IGB Disseny Gràfic.

“Desitjo que us agradi la meva feina i puguem col·laborar junts ben aviat”